Att vara alldeles för hjälpsam

Det finns ett par stycken som är VÄLDIGT hjälpsamma människor. Nästan lite för hjälpsamma, så pass att det blir en börda. En intressant grej såg jag i fredags:





Handikapptoalett i all ära, men ingen bryr sig om i vilken toalettkö det är man står i när man är ute på krogen. Av någon anledning tillfaller handikapptoaletten alltid tjejerna. Så när Killen Med Rullstol skulle gå på toaletten blev det lite jobbigt. Han blev självklart förbi släppt alla tjejer som redan stod i kön, men tjejerna inne på toaletten visste inte att Killen Med Rullstolen skulle in efter dem.

Så Killen Med Rullstol satt där och vänta och han väntade, och väntade, och tillslut gav han ifrån sig ett högt suck och vände sig till killen i toalettkön bredvid för en bekräftande blick.


Bekräftelse fick han och lite till, hjälp skulle Killen Med Rullstol ha! Fanfarer och trumpeter hördes så fort Killen Med Bekräftelse marscherade fram till handikappstoalettdörren och började banka och banka och skrika "Era J-vla Horor! Kom ut för fan folk behöver PISSA här ute".

Som vi alla vet fungerar inte den taktiken att banka och slå på dörren när två tjejer är inne på toaletten -
Vi blir irriterade och för att hämnas stannar vi kvar där inne lite extra.


image8


När bankningar från insidan av handikapptoaletten svarade på attacken såg man hur Killen Med Rullstolens ögon himlade i hopp om att han skulle kunna hålla sig i två minuter till. Efter tre minuter av bankningar som turades om att komma från in eller utsidan såg man hur hans ögon gick i kors.

Tillslut så fick Killen Med Bekräftelse en snilleblixt! Man kan få upp låset med en enkrona! Det gick snabbt som satan att få upp dörren och tjejerna tog ett kliv mot utgången för att gå ut. Men Killen Med Bekräftelse står kvar, i dörröppningen så ingen kommer vare sig ut eller in, och skriker på tjejerna som varit inne på toaletten.

Killen Med Rullstol kommer inte in, utan han sitter där, kissnödig som satan, och numer hatar Killen Med Bekräftelse, som inte släpper in honom.

Efter ytterligare tre minuter när Killen Med Rullstol trängt sig in på toaletten och tjejerna struntat i skället och gått därifrån. Då ska Killen Med Bekräftelse fråga om den nu Riktigt Kissnödiga Killen är Okey och står kvar med dörren öppen, medan Killen Med Rullstol sliter och drar i dörren för att få den stängd.

KmBekräftelse: "Är det lugnt med dig nu? J-vla tjejer"
KmRullstol: "Ja, Tack så mycket! Vi kanske ses där ute sen!", svarar han och försöker stänga dörren.

Sen fortsätter Killen med Bekräftelse att prata, ända fram tills det kommer en vän till Killen Med Rullstol och får trycka ut killen från toaletten och stänga igen. Varpå Killen Med Bekräftelse blir förbannad och markerar detta genom att slänga myntet på marken.



WTF?



Jag hoppas verkligen att jag själv aldrig är hjälpsam bara för att boosta mitt ego.

Jämnför: Toalettkön

Kommentarer
Postat av: hanski

Hahahaha. Fan vad sjukt!

Postat av: Jhonny

jodå, det gör jag nog.. :P

2007-04-10 @ 18:17:32
URL: http://jhonny86.blogg.se
Postat av: Mary

Ha ha ha, jag kissade nästan på mig av skratt!

2007-04-10 @ 21:23:27
URL: http://www.maryladyluck.blogspot.com
Postat av: Maria

Jag tar det som en komplimang, Mary!

2007-04-10 @ 21:55:55
URL: http://minahundar.blogg.se
Postat av: kmr

hmmmmm

2008-01-26 @ 03:23:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback