Roskilde, here I come!

Nu är det garanterat försent.. försent att ångra sig, försent att sälja biljetterna. Nu måste jag åka till Roskilde.

För två månader sedan lät det som en fantastisk idé som Björn la fram till mig ; " Maria! Du måste ner till Roskilde med min och Anna!" Jag ojjade mig, sen kom jag fram till beslutet. Nu eller aldrig. Bilderna som Björn och Anna hade från förra året såg underbara ut. Soligt och varmt. Öl och myspys.

Björn och Anna bangade. Nu är jag fast med min bästa killkompis Jakob, två tält, en nedrans massa packning och en väderrapport som säger ösregn.  Jag gillar inte att tälta, jag hatar mygg och spindlar, jag vill kunna duscha när jag vill, jag vill inte bli nervält i en bajamaja." Musiken, då?!", frågar Ni mig. Jaah.. Någon kul spelar väl.


image22


Överlever jag detta har Ni få läsare många inlägg att se fram emot!
Kyss duschen och krama toaletten var dag åt mig är Ni snälla.

För nu bär det av!

Frukost, någon?

Tyvärr så ser inte världen ut som vi vill att den ska göra, men en sak måste Ni killar förstå. Bara för att en tjej har en tajt topp eller underdel betyder det inte att killar har rätt till att tafsa eller trycka sig mot en. Tough luck, säger jag till mig själv. För det förekommer ofta.

Något jag inte förstår är killar som tafsar på en och sen blir förvånade när man säger ifrån. Förvånade. Alltså, riktigt förvånade. Smäller ut med händerna, försöker förklara fred och ställer frågan: "Vad är det som är fel?" för att sedan trycka sig lite till mot en.

(Ni killar som inte tafsar kanske inte tror detta. Men varje gång jag är på krogen händer det här. Varje gång blir en kille riktigt förvånad.)

Nu vänder vi på steken, grabbar.
En tjej går fram till dig och grabbar tag i dina pungkulor. Smeker dem lite lätt och säger något i stil med ; "Dig skulle jag kunna äta till frukost imorgon".

Det kanske låter som en bit från en porrfilm, men castingpersonalen missade en viktig bit. Vem den kvinnan är. Hon är inte blond, har inte störa bröst och hon luktar inte gott. Hon är finnig, stripigt hår, fet som få, luktar svett och öl, dessutom haltar hon lite. Tänkt dig också att hennes finniga tyska polare sitter och skrattar åt det hela eftersom suggan blivit tillräckligt full för att göra det. Gänget har även följt efter dig hela kvällen och skrikit saker i stil med; ?Kom ska du få slicka mig!? följt av hysteriskt fnitter.

Den killen som inte brukar våld i detta sammanhang tillhör då skaran människor med konstiga sexuella böjelser. Den som brukar våld i detta sammanhang förväntar sig att kvinnan ska ge sig av och förstå, inte att hon ska bli förvånad och klämma extra hårt om kulorna.

Snälla, snälla, försök att förstå Ni grabbar som tafsar. Från mig får du inte ett ligg utan en rak höger.

image21Tack på förhand! / Maria

Vad drömmer Maria?

I natt var ovanligt mysigt och trevligt, i verkligheten.
Påtaglig verklighet, inte
fantasier.Vad drömmer jag under nattens sömn, då?
Jo, Mardrömmar.

WTF?

...

Jakten, fantasin, paradiset

Vinsten, handlingen, tillvaron

Hemligfullhet suger.

Exscream Coffee

Det sägs att om man skriker i 7 år så har man producerat tillräckligt mycket energi för att koka en kopp kaffe.

image19
Jag tycker att Ty Pennington, från programmet Extreme Home Makeover, borde öppna en egen miljövänlig kafékedja.

Alla vi som...

Det är inte alls så att jag har idétorka eller har slutat störa mig på saker för den delen.

Mycket, mycket som ploppar upp i mitt huvud nu är sånt som inte ska skrivas i en blogg ty det kan läsas av vemsomhelst. Been there, done that, det var inte särskilt kul.
Dessutom får jag passa på att be om ursäkt till några, ni vet vilka ni är.


Låt mig förklara.
Jag kan som exempel skriva om:
  • Killen som...
  • Kunden som...
  • Människorna som...
  • Reklamen som...
  • Bekanta som...
  • Politiskt inkorrekt som...
  • Världen kommer att gå under och vi alla kommer dö som...

Men jag låter bli. Det är sommar trots allt.

Så tills nästa gång jag har nått politiskt korrekt och opersonligt att skriva är ni välkomna att läsa.

P.S. Var gör du inne? Gå ut i solen!!