Kära, Mina

Jag vill kommentera Minas kommentar till mitt förra inlägg.Postat av: Mina

Men det står ju ingen bil under min balkong med motorn i gång 8 timmar om dygnet. Jag vill bara kunna ha balkongdörren öppen uten att hela lägenheten stinker äcklig rök, men det skiter ju grannarna i. Det är för LITE häxjakt på rökare, de ger sig inte så lätt. 

Det jag syftade på att det är idiotiskt att ha en häxjakt på rökare på grund av folkhälsoskäl. Det är lika farligt att vara för tjock , lika farligt att inte se sig om i trafiken och lika kostsamt med barn som är allergiska för hundar.

 

Skulle du, Mina, tycka bra om att förbjuda socker och fett i produkterna som vi handlar? Ta bort allt godis och alla chips i hela landet. För de är hälsofarliga de med. Som SCB rapporterar är mer än 40 % av Sveriges befolkning överviktiga eller har fetma. Dock räknas fetma som sjukdom. Vilket alkoholism också gör. Konstigt eller hur?

 

Säg till din granne att det luktar rök i din lägenhet, så kanske vederbörande förstår. Jag kan inte lösa detta problem åt dig.

 

Voter.se kan du rösta i frågan också.

 

 

 

 

 


Ej rökning, tack!

Du kan inte röka vart du vill. Inomhus är det förbjudet. Restauranger och caféer - förbjudet. Jobbar du inom landsting får du snart inte röka på arbetstid. Ett förslag om förbud på uteserveringar har varit på gång.

 

 

Vad är denna häxjakt för något, va?

 

Börja jakten på de som äger bilar också. De har också en äcklig doft efter sig och den är farlig den med.

Jaga de som är feta och inte motionerar! De kostar staten en massa pengar i sjukdomar. De tar upp TVÅ platser på bussen men betalar för EN! Är det rättvist?

Ta upp jakten på de som grillar på innergården eller tomten intill! Det luktar bränt kött för vegetarianen och det luktar brand in i min lägenhet.

Ta bort sjukdomsförklaringen på alkolisterna! De kostar redan idag massvis med pengar i rehabilitering, sjukdomar, polisfall och de luktar äckligt på bussen. Förbjud alkoholen och lös detta problem också.

Bötlägg alla som skräpar ner på gatan!

 

Dra av lön för alla som försover sig!

 

Sparka ut alla ur universitetet som får underkänt på tentan!

 

Stäng in alla tanter som tar 30 minuter på sig att gå över gatan!

 

Söv alla hundar och katter så att dina barn inte får allergiska reaktioner!

 

Vaddera hela Sverige för att minimera benbrott och sjukfrånvaron på jobbet!

 

Helst av allt ska du bara gå och dö för hela du är ett besvär för någon i detta samhälle. Men begå för guds skull inte självmord för det kostar pengar och gör folk ledsna. Försvinn i etern och kom aldrig mer tillbaka.

 

Tack för förståelsen! Du har gjort världen och Sverige en stor tjänst.