Saint Maria - Måndag morgon

Någon jävel föreslog att vi skulle ändra schemat på måndag morgon och börja klockan 9 istället för klockan 10. Den jäveln var en föreläsare på universitetet som talar i en monoton stämma.



En annan jävel föreslog att universitetet skulle spara in på energi (läs: pengar) och sänkte värmen på alla element. Samma jävel brukar vädra föreläsningssalen för att få in frisk luft till eleverna på november mornar.



En tredje jävel som ansvarar för min nuvarande kurs vill göra universitetet internationellt och föreslog att föreläsningen skulle hållas på engelska för utbytesstudenter. Den här jäveln tänkte inte på att utbytesstudenter inte går på en föreläsning för att upplysas om kulturella skillnader som kan uppkomma, de lär sig eller har erfarit det redan.



En matglad jävel åt bönar  i går kväll och ägg till frukost idag. Samma jävel har ljudlösa väderspänningar längst bak i föreläsningssalen.



En av många jävlar hann inte att äta frukost p.g.a. schemaändringen och fick snabbt med sig ett äpple hemifrån. Den här jäveln har p.g.a. fri uppfostran aldrig lärt sig att stänga munnen när man tuggar.



Flera andra jävlar hade svårt att sitta still och lyssna på eländet och suckade högt. Dessa jävlar gjorde föreläsaren nervös och fick honom att stamma.



Min djävel, boendes på vänster axel, hade svårt att vakna klockan 6:30 imorse. Samma djävel skulle i vaket tillstånd säga till mig att stanna hemma och skolka imorse.




image52

Kommentarer
Postat av: coffe

hahaha, fyfan för sånna föreäsningar. Bra skrivet! :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback