woffmjau

image24

Woffmjauuuu

Drink and dial 2.0

Att dricka sig lite full och få mod till att ringa eller smsa någon attraktiv för en själv är något vi alla gjort. Det kan vara farligt. Ångesten är överväldigande. Men jag har upptäckt något värre.

Igår fick jag ett trevligt fyllesms. Ett sådant som jag inte alls hade något emot. Själv var jag småfull och hade hela kvällen lyckats att INTE smsa. Woho!Men med det bekräftande smset kom vilja, våld och en sms-spya till svar från mig.

image23
WFT?

Trollhättan finest II

Så var man hemma från Roskilde. 5 kilo har jag tappat, trots att jag byggt på lår och rumpmuskler i lergång. Grymt kul har jag haft men jag skulle aldrig ha klarat mig utan mina grannar på campingen från Trollhättan.

Vilka grabbar! Per, Tony, Dennis och Jan. Mysigare pojkar får man leta efter. Tack ska ni ha för att ha tagit hand om mig när jag mådde som värst och tack för att ni hade kul med mig när jag mådde som bäst!Tidigare i bloggen
dissade jag Trollhättan, nu ber jag om ursäkt. Vem visste att den perfekta killen för mig bor där?Eller var det kanske all öl?

Roskilde, ditt dass i tillvaron.


Burkar du skita i din egen hall? Nej? Kanner du lite abstinens for kiss och bajs ar du valkommen att halsa på i Roskilde. Mina galna danska grannar har en trevlig vana att gå två decimeter ut i lergången for att kissa. Den enda anledningen till att jag gillar vadret nu ar for att det inte ligger på någon sol som kan forstarka lukten.

Nu ar jag saven lamnad ensam i krigszonen, Roskilde. Jakob orkade inte med leran och vadret vilket slutade med att han åkte hem. Men jag ska banne mig klara det har. Ni alla som varit på  festival  med sol och lite damm kan slanga er i vaggen, for det har ar riktigt hårt. Speciellt med en aning feber och halsont.


Onska mig lycka till och hoppas på att gamla Maria någonsin kommer tillbaka. For mina varderingar har forendrats totalt.

Kram!

Don't fight the mud

Slumpen lag lyder:
Tar du med dig ett paraply nar du ar på promenad kommer solen komma fram.


Folk har de skonaste losningarna på hur de ska hålla sig rena har. Plastpåsar i gummistovlarna har varit min favorit. Det ser så nedrans roligt nu och jag har skrattat fram till igår.

Jag hade den grymmaste framforhållningen ever igår. Det sporegnade och var storm samtidigt som de forsta konserterna borjade. Jag, som en sann Roskildekampe( 5000 pers har lamnat Rosklide redan), skulle gå och se Talib Kweli i vilket ovader det an var. Mitt kladval var perfekt. Nyinkopta gummistovlar, benvarmare, shorts, vast och regnjacka. Poangen var att om jag skulle bli dyngsur så kan man lika garna minimera påkladnaden. Efter att ha klatt på mig borjade jag vandra i leran.


Plums sa det. Sen var hela mitt ben upp over knat i lera.
Nu, idag, går jag runt med en plastpåsar i gummistovlarna eftersom att det ar en pol med lera i vardera sko.


Annars borjar jag vanja mig vid det har och har valdigt roligt. Kanske ska ta ett dopp ikvall igen!

Kram mina kara! / Maria

Duschar ar overskattade

Igår var en astrevlig dag. Solen sken och leran stelnade till till den graden att du fastnar for varje steg du tar.
Detta har resulterat i att jag har brant mig. Japp, jag flagnar. Nasa och panna.. axlarna lite också. Daremot så ar min "bandbranna", den solbranna du har på handen efter festival bandet, perfekt. Konturerna fantastiska.

Efter att ha suttit och pressat i solen hela dagen bestamde jag mig for att ta min forsta dusch. Det var riktigt skont. Jakob påstår att jag var borta i 1,5 timmar. Håret blev rent och allt. Men något stamde inte. Det luktade tvål och annat gegg från mig. Helt plotsligt kande jag mig malplacerad och ovalkommen på campingen. Jag kunde inte langre skutta runt i leran som jag tidigare gjort, man blev juh helt plotsligt smutsig nu. Innan var man bara smutsig.. och kunde lika garna bli lite smutsig till. Men lugn kara lasare. Det tog mig 2 minuter från att jag gick ut ur duschen och fotterna var leriga. Ytterligare 15 min så var hander och ansikte med dar också. Resultatet blev att jag slosat 30 dkr på 1,5 timmes vattenlek. Fett vart det.

Något jag verkligen inte gillar på det har stallet ar de sena kvallarna. Nar alla blir fulla blir de mer smutsiga och leriga. Med leran och smutsen kommer grisigheten och tankegången i besokarnas huvuden låter något i stil med ; "Jag ar full och smutsig.. fuck all". Vilket de också gor. Fuckar allt. Drar i talt pinnar och snoren for att sedan kissa på dem. Kastar lera på folk, skriker och sjunger och kramas... leriga. Det som forvånar mig ar också att det knappt ar någon slags sakerhet har på campingen. Det går runt funktionarer. De ar oftast yngre an mig... flickor. Woopido.

Tills vidare kara vanner! / MariaLove the mud, hate the mud

Det sporegnade igår. Från kl 15 på dagen fram till någonstans kl 3 i natt.
Titta på bilden från min
tidigare inlagg. Klar? Japp.. så har ser det ut. I stort sett overallt. Det finns vissa grasflackar kvar, men de ar få. Min smarta ide om att ta med sig gummistovlar kolapsade ganska regalt nar jag upptackte att leran ar till knana på vissa stallen och att mina gummistovlar ar till anklarna.

Antingen hatar du leran eller så alskar du den.Ofta sager man att varlden ar i gråskala. Alltså att man har två ytterligheter till allting och en massa dar emellan.Något jag markt har på festivalen i Rosklide ar att det inte finns något som heter gråskala. Antingen ar det stekhett och snustort, eller så ar det svinkallt och osregn.
Antingen mår du asbra eller så mår du piss. Nu såhar hemifrån nar man minns den gråa vardagen tycker man att den inte ar så dum iallafall...

Det ar sjukt hur man ser forfallet på manniskor har. Det har vet jag trots mitt eget forfall, man ser det på de nykomna. De liksom lyser upp en hel grupp manniskor nar de skrider forbi med vita hoodies, nytvattat och rena jeans. Men framfor allt saknar de nykomna påsar under ogonen. Jag ångrar nastan att jag inte tar kort på mig varje dag for att se hur det ser ut i en tidsserie.

Idag ar storsta målet att hitta ett par hogre gummistovlar. Sen kommer Elofs och Jakobs kompis Johannes med ett till talt och vi får hoppas på sol for att kunna bygga om vårt grannskap med den nyinkopta pressenningen. Kanske ta en trip till Kopenhamn.. vi får se helt enkelt.


Kram! / Maria

Recept før den som ær nyfiken

Efter många hårda timmar utan sømn fick jag æntligen sova. Trots att granntælten hade fest før full rulle fram till kl 7 imorse.
Total sovtid : 9 timmar
Slutsats: Jag ølskar øronproppar och jag førstår mina førældrar æntligen.

Svineriet har tagit på mig regælt och jag har blivit svinig sjælv till en grad. Tycker jag, alltså. Jag borstar fortfarande tænderna frenetiskt, tvættar mig under armarna 2 ggr per dag førsøker hålla mig ren med andra ord. Tillskillnad från våra grisiga grannar som kissar utanfør tæltet.

Man børjar vænja sig vid lukten på området. Recept før den som ær nyfiken:

Den kan førklaras som en lukt av stall, hæststall.
Ta en massa hø, hæll øl, kiss och bajs på det.
En nypa svett och regnvatten.
Lægg i jæst och låt vara i 3 dagar.


Førsta fest dagen var helt okey. Vi lærde kænna vår snælla grannar och fick sitta i deras tælt under øsregnet. Sen gick vi och utforskade området. De flesta har fest i sina tælt. Ganska många har part tælt, vissa har slæpat his hembyggda høgtalare som dånar och øverrøstar de tillsynes små boomboxarna. Alla pratar med alla och alla ær trevliga. Ingen som tjurar om man råkar knuffa till tæltet men de skriker før spilld øl.

Såhær på morgonkvisten går hælften på kampingen med øl och hælften med tandborste och kaffe
. Det ligger skræp øverallt och græset har førvandlats till lera. Mina vita skor finns ej længre, de har blivit ersatta av ett par gråbruna. Det kommer bli værre.. och jag ær rædd. Det hær klarar jag av med nær kisshålet vid vår grannes tælt børjar lukta vet jag inte vad jag ska gøra. Det ær ett førfall...


Nedrans jag blev rædd nu.

Krama toaletten från mig! / Maria

Svinstian

Så nu kara lasare ar jag i Roskilde..
Det visade sig att det finns gratis internet och att ni inte alls behover ha abstinens fran mitt skrivande!

Jag ångrar mig djupt fortfarande for resan. Allt startade på festivalbussen:

Jakob och jag fick skjuts av Roland till Centralstationen i Stockholm. Inte nog med att min packning vager bly, regnade det. Woopidoo. Val på bussen verkar stamningen trevligt. Alla pratar med alla och olen dricks for fullt.
Grabbarna framfor mig och Jakob sitter med en hederlig boombox och spelar musik. "Trevligt!" , sa både jag och min resekamrat.

"Trevligt!", måste vara det dummaste jag någonsin sagt om det dar. Grabbarna tappade bort sina cd skivor och spelade en enda skiva hela vagen ner till Roskilde. Med klassiker som "rosa helikopter", "i'm retarded" och "slå mig" dånandes for full volym hela resan.. HELA resan... 12, TOLV timmar ner till Roskilde. Jag måste tillagga att det var nattbussen vi tog. Jag har alltså sovit.. 30 minuter.

Nar vi val kommer fram har vi tinnitus och nedrans ont i huvudet. Var anlander vi? På fel sida om festivalen visserligen och det forsta jag ser ar en massa av folk. Gåendes, fram och tillbaka, leriga, smutsiga, fulla, nedspygga redan...Underbart.

Nar vi val tagit oss till ratt ingång inser jag och Jakob att det ar ko for att komma in... Ko... i leran, med 2000 andra nyanlanda. Halften pårokta, resten fulla som stryk. Två timmar får vi stå... i leran.. mina skor ar bara att kasta.

Dock har vi hittat en bra plats att talta på, bajamajorna ar okey hittils och maten ar jag annu inte trott på.
Vadret har nere ar strålande dock! Sol och massa moln på horisonten.

Helvettet har borjat.

Kram / Maria