Anonymus Hälsus..

.. är en relativt sällsynt ras av den mänskliga arten. Den känns igen på dess flackande blick och en oförståelig vilja att hälsa på vem den än tror att denna är bekant med.

Efter hälsningsceremonin av kramar och påståenden om att man inte setts på länge syns en väldigt osäker och tom blick från Anonymus Hälsus. Denna varelse har nu förstått att den precis hälsat på en helt främmande människa.

Men istället för att be om ursäkt och förklara sig försöker Anonymus Hälsus att dölja sin osäkerhet och fråga frågor som : "Hur mår din syster?" osv.  Efter att människan svarat att denne inte har någon syster blir Anonymus Hälsus lätt obekväm, tittar på klockan, ursäktar sig med att denne har bråttom för att sen rusa iväg, med sista frasen : "Kul att se dig igen!"

Objektet för hälsning står ofta kvar en stund och undrar vad det är som har hänt och om han/hon har blivit gammal och inte kommer ihåg ansikten längre. I värsta fall blir förvirringen så svår att objektet börjar misstänka att denna har glömt bort sin syster.

I vissa fall kan Anonymus Hälsus vara aggressiv och ställa utmanade frågor till hälsnings objektet så som : "Men! Känner du inte igen mig? Vi spelade ju i samma fotbolls lag tillsammans för några år sen." Eller "Vad gör du nu förtiden? Ja, efter allt, ehm, plugg?"
Dessa frågor är till för ytterligare förvirring av objektet.

Vissa spekulanter tror att Anonymus Hälsus är ett stadium som den vanliga människan går igenom någon gång i sitt liv, detta stadium kan då lockas fram genom att stirra snällt på förbipasserade. Andra tror att denna form av människa är bara ovanligt sällskapssjuk.

Vad händer under kontakten med
Anonymus Hälsus?

Ofta går hela hälsningsceremonin och konversationen väldigt snabbt till och man som objekt hinner inte reagera på ett rationellt sätt i denna situation. Eftersom att Anonymus Hälsus har en förmåga att förvirra sina objekt kommer du antagligen i något skede av kontakten tro att du faktiskt känner angriparen men inte minns den.

Eftersom att hela hälsningsproceduren går snabbt till är den bästa responsen från objektet att le och se snäll ut. Anonymus Hälsus har en förmåga att lösa detta problem själv genom att påstå att denna har bråttom.

Efter kontakten


Efter kontakt med denna ras av människa är det bästa för objektet att försöka placera angriparen i ett fack. Oftast går inte detta och det är då positivt att du blivit angripen av en Anonymus Hälsus. En sådan kontakt är inte farligt i något avseende. För att undvika angriparen igen bör objektet se till att inte infinna sig på den aktuella platsen för händelsen under en längre tid.

image40


Varför, varför, varför hälsar okända människor på mig?
Är jag ensam om saken?Kommentarer
Postat av: coffe

hahaha! Hur som helst är det bättre att träffa "Anonymus Hälsus" än att vara av rasen Glömmus Ansiktus*. Det är jag och det suger fett.
*Vi är dåliga på ansikten vilket ofta blir jätte akward. Särskilt om man tillexempel precis flyttat till en ny stad och träffar nya människor hela tiden.

Postat av: Teodor

Moin, Moin, Moin!
Emo!
http://www.youtube.com/watch?v=2M0XwmGn1n4&mode=related&search=

2007-10-09 @ 00:59:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback